Dacia Glostrup

Velkommen til Dacia Glostrup

Dacia Glostrup er storkøbenhavns nye autoriserede Dacia forhandler og servicepartner. Her på vores hjemmeside finder du masser af information, praktiske råd, tilbud og meget andet, som skal medvirke til gøre det lidt nemmere, når du skal købe bil og når du benytter den i hverdagen.

Vores Dacia salgsrådgivere er specialuddannede til at yde dig den bedste rådgivning og vores Dacia mekanikere bliver til stadighed uddannet, så de ved alt om Dacia modellerne og tilbehøret dertil. På den måde sikrer vi dig en problemfri hverdag – både når du skal købe bil og når du benytter den i dagligdagen.

Vi glæder os til byde dig velkommen i vores nye flotte Dacia forretning. 

Med venlig hilsen,
Dacia Glostrup - En del af Autohuset Glostrup A/S

Dacia Garanti
Tryghed i din nye Dacia

Dacia - Garanti

Fra dagen for første indregistrering er din nye Dacia dækket af fabriksgaranti og Dacia Assistance i 3 år/100.000 km, afhængig af, hvad der indtræffer først. Dacia yder desuden 2 års lakgaranti og 6 års rustgaranti. Ønsker du endnu mere tryghed, så kig nærmere på Dacia Security. 

Læs mere om Dacia Garanti

Dacia Finance
Finansieringsløsninger for din nye Dacia

Dacia Duster finansiering

Dacia Finance giver dig mulighed for at finansiere din nye bil enten med fast eller variabel rente, med eller helt uden udbetaling, du kan tilknytte ekstra sikkerhed med Safe ydelsesforsikring og du kan lave en samlet pakkeløsning, der giver dig både tryghed, budgetsikkerhed og særlige fordele.

Læs mere om Dacia Finance

Dacia Forsikring
Den bedste bil fortjener den bedste forsikring 

Dacia - Forsikring

Din Dacia er født med 1 måned fri Dacia Forsikring og du kan skræddersy den til dit behov efter den første måned. Forsikringen tilbydes til både nye og op til 8 år gamle biler.

Vi kan tilbyde en introforsikring, som er et særligt velkomsttilbud til dig som har købt en ny eller op til 5 år gammel Dacia hos os. 

Læs mere om Dacia Forsikring

Dacia Security 
Endnu mere tryghed med i købet til billige penge

Dacia - Security

Med Dacia Security kan du forlænge din bils nybilsgaranti med op til 6 år og derudover får du en masse andre fordele med i aftalen.

Læs mere om fordelene ved Dacia Security og Dacia Care som tilsammen udgør Dacias eftertragtede Tryghedspakke.

Læs mere om Dacia Security

Find os

Dacia Glostrup
Vallensbækvej 37-39
2605 Brøndby
Tlf.: 43 96 55 00

Afdelinger og åbningstider

Kampagner

 Privatleasing

Nyheder

Covid-19 information

Vi holder åbent, men flere ting vil være anderledes hos os den kommende periode.
Se flere nyheder